The Guest

Release: 28-04-2015
Productiejaar: 2014

Ineens staat hij bij Laura Peterson op de stoep.
Hij stelt zich voor als David Collins, dienstmakker van haar in Irak omgekomen zoon Caleb. Laura, is blij om met iemand te kunnen praten die Caleb tijdens zijn laatste maanden goed heeft gekend en ze raken aan de praat.
Als ze hoort dat David geen plek heeft om te slapen en verder wil trekken naar Florida, stelt ze voor dat hij bij hen blijft slapen en zo leert hij ook Calebīs zus Anna en broertje Luke kennen.
Lauraīs man Spencer is in eerste instantie minder enthousiast dat David onder zijn dak woont, maar ook hij kan het al snel goed met de sympathieke David vinden.
Het blijft niet bij die ene nacht en het duurt niet lang voordat David als een soort van verloren gezinslid een nieuw thuis heeft gevonden.
Maar dan vangt Anna toevallig een deel van een telefoongesprek op en wat ze hoort, maakt haar dermate wantrouwig dat ze Davidīs oude legerbasis belt om naar hem te informeren.
Daarmee zet ze onbewust iets in werking wat niet alleen voor haar en haar familie, maar zeker ook voor David vergaande gevolgen kan hebben...

Genre: Thriller

Beschikbaar: DVD


Nu te huur

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Quick links