Tractor Tom Verstoppertje

Release: 21-03-2006
Productiejaar: 2003

Tractor Tom woont op de boerderij Springhill met Fi, knecht Matt en alle andere fantastische vrienden. Het maakt niet uit wat het probleem is of wat er moet gebeuren Tractor Tom zorgt dat het gedaan wordt. Tractor Tom vindt veel uitdagingen op zijn pad!
1. Buzz helpt mee Buzz vindt het heerlijk om met Tractor Tom op de Springhill boerderij te werken? Maar het helpen van Buzz is niet altijd welkom.
2. De Nieuwe Voetbal Oh oh! De schapen spelen een belangrijke voetbalwedstrijd wanneer Tom over de bal rijdt. Tom moet nu heel erg snel op zoek naar een nieuwe bal voor de schapen.
3. Verstoppertje Het is een dag voor plezier en spelletjes op de boerderij maar wanneer Rev vast komt te zitten, is het tijd om Tractor Tom te zoeken.
4. Niet te Bereiken Boerenknecht Matt durft niet meer van het dak af en Mo de koe zit vast in een boom. Wat een rare dag voor de Springhill boerderij.
5. Allemaal een Wasbeurt Boerin Fi heeft iedereen een grote verassing beloofd als ze al het werk af hebben. Rev wil de eerste zijn die van de verassing kan genieten, tot dat hij weet wat de verassing is.

Genre: tekenfilm

Beschikbaar: DVD

Regisseur:
Jimmy Wheeler


Cast:
onbekend


Speelduur:
65

Nu te huur

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Quick links