Jack Hunter 1: The Lost Treasure Of Ugarit

Release: 14-09-2010
Productiejaar: 2008

Ugarit, een oude, historische stad in Syrië, is duizenden jaren geleden verloren gegaan in de woestijn. De stad werd in 1922 herontdekt, maar de legendarische schatkamers vol goud en juwelen zijn nooit teruggevonden...
Archeoloog en schatzoeker Jack Hunter wordt gevraagd om een Ugariaanse plakkaat met geheimzinnige tekens op te halen, uit een Franse privécollectie. Maar kort nadat hij het plakkaat heeft afgeleverd bij zijn mentor en goede Frederick, wordt deze vermoord en het plakkaat gestolen.
Jack zweert de dood van zijn vriend te wreken, en gebruikt de gekopieerde tekens van het plakkaat om de moordenaars te vinden.
Het spoor leidt naar Syrië, waar Jack kennis maakt met de mooie afgevaardigde van het Syrische Ministerie voor Antiquiteiten, Nadia Ramadan.
Samen met hun kleurrijke chauffeur Tariq volgen ze de aanwijzingen van de tekens en komen stukje bij beetje achter de schokkende waarheid van de verdwenen Ugariaanse schat. diep in een berg verscholen achter talloze valkuilen en gevaarlijke obstakels bevindt zich de scepter van de Hashshashin. Dit geheime genootschap verbergt en beschermt al 3000 jaar deze scepter met zijn bijzondere diamant die alleen zonlicht nodig heeft om in een explosief wapen te veranderen.
Zullen Jack, Nadia en Tariq de gewetenloze schattenrovers kunnen tegenhouden?

Genre: aktie

Beschikbaar: DVD


Nu te huur

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Quick links