Spongebob: Hink-Stap-Plons

Release: 29-11-2005
Productiejaar: 2004

Waarin o.a.:
Meerminman en mosseljongen: SpongeBob en Patrick passen op het huis van Meerminman en Mosseljongen. Hen is duidelijk verteld dat zij nergens aan mogen komen!
Die twee willen echter heel graag een vraag stellen aan de gemene Man-Ray die bevroren in een tank zit. Dus laat SpongeBob Man-Ray ontdooien en belooft hem vrij te laten als hij zich voortaan beter gedraagt.
Man-Ray zegt zelfs "alstublieft" en iedereen weet dat als je in staat bent om "alstublieft" te zeggen, je een heel nieuw mens bent. Toch?
Grote roze verliezer: Patrick heeft het gevoel dat hij in zijn leven niets heeft bereikt, zeker als hij de collectie trofeeën van SpongeBob ziet die hij voor al zijn prestaties heeft ontvangen.
Dus wordt SpongeBob Patricks voorbeeld. SpongeBob voelt zich in het begin zeer vereerd.
Maar als Patrick zich net als SpongeBob begint te kleden, net als SpongeBob begint te praten, hem overal volgt en praktisch zijn hele identiteit overneemt, wordt het een heel ander verhaal!
Andersom dag: Nu is het genoeg geweest! Octo houdt het geen dag langer vol om naast SpongeBob en Patrick te wonen en besluit zijn huis te verkopen.
Octo is echter bang dat niemand zijn huis wil kopen als zij zien hoe de buren zich gedragen, dus overtuigt hij SpongeBob en Patrick ervan dat het een "andersom dag" is, zodat zij wat minder gek zullen doen dan normaal.
En wat denk je wat voor SpongeBob en Patrick het tegenovergestelde van gek is? Precies... Gek dus!

Genre: tekenfilm

Beschikbaar: DVD


Nu te huur

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Quick links